Sales & Management Coaching met direct resultaat

High-Impact Coaching


Bijzondere aandacht met direct resultaat

High-Impact Sales & Management Coaching

Soms is een training voor jou niet het meest geschikte middel om verder te komen. Je kunt als verkoper, manager en ondernemer tegen zoveel dingen aanlopen. Dat geldt niet alleen tijdens transities en veranderingen.

Sommige hebben te maken met het werk, andere met jou als persoon. Of het nou om vaardigheden, kennis, gedrag of mentale factoren gaat, coaching kan een zeer effectief middel zijn om de volgende stap te maken. 

Bjorn Vos: NLP Sales Coach
Bjørn Vos: Sales & Transitie Coach

Ik ben geholpen...

Ik "zat vast". Zowel op werkgebied als in de privésfeer. Op mijn werk werd dat opgemerkt bij zowel mijn leidinggevende als collega’s.

Daarom werd ik doorgestuurd naar P&O, waar ze vonden dat ik baat zo hebben bij een begeleider. Zo gezegd zo gedaan. Ik mocht op zoek naar iemand waarbij IK mij goed zou voelen.

Ik zag ze komen, de mannen die het weten en kunnen. Maar nee, ik ben geen 2 meter en heb geen dominante uitstraling. Nee, ik ben ik.

De derde coach voelde dat precies aan en zei: “wat jij nodig hebt is geen begeleiding. Je moet alles eens even op een rij zetten. Je werk ken je, maar je moet het anders zien en erover praten”. Deze persoon kende iemand die mogelijk wel iets voor mij kon betekenen: Bjørn Vos.

Bjørn liep op mij af, 1.60m hoog, met wandelstok en overwicht zonder dominante uitstraling. Vanaf de eerste kennismaking tot de laatste sessie heb ik de gesprekken boeiend gevonden. Hij leerde mij dingen anders te zien, hoe om te gaan met triggers en emoties en de mentale druk onder controle te houden.

Ik ben geholpen.

Martin Janssens
Vieya / Casade

Selectie van organisaties waar coaching is verzorgd

casade

Mental Coaching

Mental Coaching

Executive Coaching

Executive Coaching