Sales Coaching met direct resultaat

High-Impact Sales Coaching


Bijzondere aandacht voor jou met direct resultaat

High-Impact Sales Coaching

Soms is een training voor jou niet het meest geschikte middel om verder te komen. Je kunt als verkoper, manager en ondernemer tegen zoveel dingen aanlopen.

Sommige hebben te maken met het werk, andere met jou als persoon. Of het nou om vaardigheden, kennis, gedrag of mentale factoren gaat, coaching kan een uitkomst zijn. En je zal merken dat de effectiviteit van NLP daar goed bij van pas komt.

Zit je ergens mee, blijf je ergens steken, zijn er obstakels of wil je juist vooruitkomen? Voor alles is een oplossing en samen vinden we die eerder dan wanneer je het alleen moet doen.

Onderwerpen voor coaching

  • Professionele houding, attitude en gedrag;
  • Mentale factoren zoals belemmerende overtuigingen weghalen, zelfvertrouwen, omgaan met tegenslagen, dingen persoonlijk opvatten, jezelf motiveren, etc.;
  • Een goede verkoopstructuur gebruiken;
  • Prioriteiten stellen in de verkoop of verkoopmanagement;
  • Aansturen, coachen en motiveren van verkoopmedewerkers;
  • Meer uit verkoopgesprekken halen (bijvoorbeeld vertrouwen creëren, een klik maken (rapport), goed inventariseren, etc.);;
  • Omgaan met introvertie en extravertie bij jezelf;
  • Omgaan met dominante of lastige klanten en collega’s;
  • En vele andere onderwerpen die met verkoop, verkoopmanagement of jou als commercieel persoon te maken hebben.

E-coaching

E-coaching gebeurt telefonisch of online. Ik gebruik bij online coaching Skype of een exclusief platform waar jouw privacy gegarandeerd is. 

MAAK AFSPRAAK

Bjorn Vos: High-Impact Sales Coaching

Bjørn Vos | NLP Sales Coach

Face to face coaching

Bij deze manier van coachen spreken we af op een locatie waar jij jezelf op je gemak voelt, bijvoorbeeld bij jouw bedrijf, mijn kantoor of andere locatie.

MAAK AFSPRAAK

Ik ben geholpen

Ik "zat vast". Zowel op werkgebied als in de privésfeer. Op mijn werk werd dat opgemerkt bij zowel mijn leidinggevende als collega’s.

Daarom werd ik doorgestuurd naar P&O, waar ze vonden dat ik baat zo hebben bij een begeleider. Zo gezegd zo gedaan. Ik mocht op zoek naar iemand waarbij IK mij goed zou voelen.

Ik zag ze komen, de mannen die het weten en kunnen. Maar nee, ik ben geen 2 meter en heb geen dominante uitstraling. Nee, ik ben ik.

De derde coach voelde dat precies aan en zei: “wat jij nodig hebt is geen begeleiding. Je moet alles eens even op een rij zetten. Je werk ken je, maar je moet het anders zien en erover praten”. Deze persoon kende iemand die mogelijk wel iets voor mij kon betekenen: Bjørn Vos.

Bjørn liep op mij af, 1.60m hoog, met wandelstok en overwicht zonder dominante uitstraling. Vanaf de eerste kennismaking tot de laatste sessie heb ik de gesprekken boeiend gevonden. Hij leerde mij dingen anders te zien, hoe om te gaan met triggers en emoties en de mentale druk onder controle te houden.

Ik ben geholpen.

Martin Janssens
Vieya / Casade

Selectie van organisaties waar coaching is verzorgd

AWB cv-ketels
Ministerie van SZW
Tyco Flow Control
Unilever
Yakult

Niet zeker?

Weet je niet zeker welke methode je wilt gebruiken? Bel gerust naar 040-8511205.

Ik help je met plezier verder.